hizmet lastik yol yardım istanbul

lastik-yol-yardim
lastik yol yardım istanbul

 lastik yol yardım Hizmeti

İstanbul'un neresinde olursanız olun 7 gün 24 saat donanımlı vasıta ile bulunduğunuz konuma gelerek patlamış lastiğinizi tamir ediyoruz şayet lastiğiniz onarım edilecek durumda değilse yanımızda getirmiş olduğumuz yedek lastik ile değiştirerek sizin yolunuza devam etmenizi sağlıyoruz  0(541) 450 63 89 numaralı telefon ile kontakt kurabilir bulunduğunuz konumu bizimle paylaşmanız durumunda size en yakın mobil lastik aracını yollayalım.

Lastik Değişimi

İstanbulun anadolu yakasında lastik patlama sorunu yaşamanız artık doğal hale geldi.
Lakin stepnenizi değiştirecek anahtarlarınız mı yok...
Lastik değişiminizi olduğunuz yerde gelip en hızlı ve uygun bir cuzi fiyatlarla lastik değişimini yapıyoruz.
Ama durun benim stepnemde mi yok diyorsunuz o halde size istemiş olduğunuz lastiği getirelim ve güncel robot lastik değiştirme makinalarımızla değişiminizi yapalım...

Lastik değişimini
Ataşehirde
Beykozda
Çekmeköyde
Kadıköyde
Kartalda
Maltepede
Pendikte
Sancaktepede
Sultanbeylide
Şilede
Tuzlada
Ümraniyede
Üsküdarda
Saymış olduğumuz ilçelerin mahallelerinde,caddelerinde ve sokaklarında olduğunuz yerde lastik değişimini gerçekleştiriyoruz.

Lastik Tamiri - Lastik Değişimi

Aracınız istanbulun neresinde olur ise olsun size gezici servislerimizden hangisi size yakın ise o uzman lastikçi arkadaşlarımızı yönlendirelim ve kaldığınız yerde sanki lastikçi dükkanı varmış edası vererek güncel olan makinalarımızla lastiğinizi robotlar söksün ama lastik tamirini ve lastik değişimini uzman arkadaşlarımız yapsın.

Yerinde Hizmet

Evet bizim hizmet ağlarımızdan bir taneside aracınızın olduğu yerde lastik sorunu ve akü ihtiyaçlarını gideriyoruz.

Hız ve Uygun Fiyat

Lastik yol yardım servislerimiz attığınız konuma en acil ve hızlı ekiplerimizden size yakın olanı yönlendirelim. Uygun fiyat ve iş garantisi vermek bizim işimiz.


stanbul'un heryerinde uzman kadromuz ile lastik tamiri, lastik değişimi, akü takviyesi gibi hizmetleri yerinde ve zamanında TAM DESTEK uygun fiyat ve müşteri memnuniyeti ile sunmaktayız. 7-24 Yol Yardımı olası bir arıza durumunda acil yol yardım hizmeti sayesinde, aracınız onarıma ihtiyaç duyduğunda, ekibimiz en kısa sürede ulaşır ve arızanızı kaldığınız bölgede onarır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder