Lastik Yol yardım İstanbul Avrupa yakasi

Lastik Yol Yardım

Sevgili yol yardım kullanıcıları, Kış mevsiminde olduğumuz şu günlerde bilhassa yazdan kalma lastiklerle hala seyahatini sürdüren vasıta kullanıcılarımız var. Özellikle dört mevsim diye tabir ettiğimiz lastiklerle hala trafik içinde seyahatlerine devam etmeye çalışmaktadırlar.

Bilindiği üzere üretilen araba ve öteki araç lastikleri mevsimler baz alınarak farklı şekillerde üretilmekte ve satışa sunulmaktadır. Sıcak havalarda kullanılan araç lastikleri muayyen sıcaklıklar altında yola tutunmaları zorlaşmaktadır. O yüzden de kış mevsimine uygun lastik kullanılması önerilmekte ve karayolları genel müdürlüğü tarafınca da emniyet müdürlüğü kontrolü sağlanarak zorunlu kılınmaktadır.

Bazı müşterilerimiz başlarına oto lastik ile alakalı bir sıkıntı gelebileceğini düşünür. Bunun için evvel hazırlıklarını yapmakta ve vasıta lastiği satın aldığı yerden şartlara bağlı olarak da lastik yol yardım hizmeti istek etmektedir. Bu hizmet için binek veya ticari vasıta sınıflarından belirli oto lastik alımlarında yol yardımı hizmeti verilmektedir.

Lastik Yol Yardımı

Firma olarak siz kıymetli müşterilerimize zaman sınırlaması olmadan lastik patlaması, lastik değişimi, lastik tamiri veya lastik satışı konusunda deneyimli ekibimizle hizmet veriyoruz. Seyahatiniz sırasında oluşabilecek olan bu sorunlardan herhangi birine rağmen size en yakın lastik yol yardım ekibimizi yönlendiriyoruz.

Bölge ya da hizmet sınırlaması yapmadan sizlere süratli ve ekonomik lastik yol yardımı çözümü sunuyoruz. Tam donanımlı lastik yol yardım araçlarımız ile başta İstanbul olmak üzere İzmir, Ankara olmak üzere hizmet veriyoruz. Antalya, Konya, Adana, Mersin, Bursa, Kayseri, Trabzon, Balıkesir, Bodrum, Muğla, Çeşme şeklinde il ve ilçelerimizde mobil servis araçlarımız ile hizmet veriyoruz.

Günün herhangi bir zamanında lastik patlaması yahut değişimi için bizi çekinmeden arayabilirsiniz 0541 450 63 89

En Yakın Lastikçi

Otomobil, hafif ticari veya ticari sınıfta yer alan tüm araçlar için bilhassa otoyollar başta olmak suretiyle hizmet veriyoruz. Mobil donanımlı araçlarımız ile patlayan lastiklerinizi yerinde değiştiriyoruz.

Türkiye’nin her yerinden tüm en yakın lastikçi taleplerinize anıda yanıt vererek siz kıymetli müşterilerimizin seyahatlerine güvenle devam etmesine vesile oluyoruz.

Müşterilerimiz ister nakit talep eder kredi kartı isterlerse de yol yardım asistan poliçelerinden birini satın alarak bu hizmeti dilediği an kullanabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder